theWhine

onsdag, mai 24, 2006

Godhar vs Spilleavhengighet

VG.nett skrev i dag om Godhar Sahddik Doske som lider av spilleavhengighet med et totaltap på over en million kroner. Han har tatt opp lån, lånt av venner og ikke betalt regninger som en følge av sin avhengighet.
På toppen av det hele tapte han i fjor 20.000 kroner på èn kveld. Det taklet han heller dårlig og kom tilbake neste morgen med en hammer for så å knuse hele automaten.

Dette står han frem i VG om - hvor han beskriver seg selv som offeret i saken. Han har nå heldigvis fått hjelp mot spilleavhengigheten. La meg gjenta, han er et uskyldig offer og trenger hjelp. Likevel pusset jeg litt over siste del av artikkelen:

"I dag starter rettssaken i etterkant av automatsmadringen. Godhar Sahddik Doske nekter å betale bot og erstatning for maskinen han ødela, til sammen 15000 kroner."

Men ka fette faen?? Uskyldige Godhar står frem i VG etter at han knuste en automat og så NEKTER han å betale for seg? La meg si det - du er fette mongo Godhar. Selv om du er spilleavhengig er du ansvarlig for dine økonomiske tap. Man kan si hva man vil om spilleautomater - men du er et rævhøl!

Trykk her for å lese artikkelen.